Back to Top

Cinque Terre – Individuele wandelreis, 7 dagen

De wereldberoemde wandelreis langs de Ligurische kust

Deze unieke wandeltocht voert u langs de beroemde Ligurische kust. U volgt een netwerk van oude paden van dorpje naar dorpje langs de Italiaans Riviera en slaapt steeds weer op een nieuwe plek. Elke dag wordt u verrast door eindeloze uitzichten over de Middellandse Zee. U wandelt afwisselend door hoog boven de zee gelegen wijngaarden, langs kliffen, en door bossen, dan weer stijgend, dan weer dalend, om uiteindelijk weer uit te komen bij een pittoresk haventje of een mooi gelegen strand. De beroemde kleurrijke havenstadjes van deze regio vormen uiteraard één van de hoogtepunten van deze reis. Ook kunt u ook genieten van de heerlijke keuken Ligurische streekkeuken. Kortom een bijzonder afwisselende reis voor ieder wie van zeegezichten en prachtige kusten houdt.

 


2Route 1 : De golf van Portofino, 7 dagen
Een prachtige wandelreis langs de weelderige bloemenkust van Italië, vanuit het eeuwenoude Genua langs de prachtige rotskust van Portofino naar het schitterende Cinque Terre.

Gradatie: schelp schelp schelp-half vanaf € 840

 


2Route 2: Cinque Terre, individuele wandelreis, 7 dagen
Een unieke wandelreis langs de prachtige bloemenkust van Italië, waarbij elke avond in een ander pittoresk dorpje overnacht wordt. Misschien wel de beroemdste kustroute ter wereld.

Gradatie: schelp schelp vanaf € 845