Back to Top

Trans Corfu

corfu-1Route 1 : Spatera – Lapiades, 7 dagen
Een tocht door het zuidelijke deel van Corfu, de mooiste verlaten stranden, grillige kusten en de hoogste top van het eiland staan op het programma.

Gradatie:schelpschelp vanaf € 560

 

 

corfu-2Route 2 : Lapiades - Agios Spyridon, 7 dagen

Een tocht door het noordelijke deel van Corfu, Bella Vista het mooiste uitzichtpunt, de Taxiarchis kapel  en de spectaculaire noordelijke kust liggen op uw route

Gradatie:schelpschelp vanaf € 590 

Trans Corfu: individuele wandelreis

Dwars over het bloemeneiland van Griekenland

Een zeer gevarieerde route waarbij het Trans Corfu pad u afwisselend langs de kust en door het binnenland voert. De route loopt over voetpaden en Kalderimi, de eeuwenoude ezelspaden, waar de Griekse eilanden bekend om staan. Behalve  de schitterende stranden van Santa Barbara staat een beklimming van de Agii Deka, Corfu’s tweede hoogste berg eveneens op het programma. Het bosrijke duingebied van Korrission is een waar paradijs voor watervogels. De Vallei van de Lelies en de Taxiarchis kapel, vol prachtige fresco’s liggen eveneens op uw route. Het Trans Corfu pad doorkruist het ruige karstplateau onder de top van de Pantokrator en eindigt aan de spectaculaire noordkust van het eiland. Onderweg kunt u herhaaldelijk genieten van prachtige uitzichten, over zowel het ruige binnenland als de azuurblauwe kusten. De vele authentieke dorpjes die u passeert, ver van het massatoerisme, ademen nog de oorspronkelijke Griekse sfeer uit. Kortom een absolute must voor allen die van de Griekse eilanden en cultuur houden.