Back to Top

Weg naar Rome - Route 4

PRIJSBIJLAGE

P.P op basis van twee personen met bagagevervoer                      € 896
P.P op basis van twee personen zonder bagagevervoer                 € 770
 
P.P op basis van één persoon met bagagevervoer                          € 1219
P.P op basis van één persoon zonder bagagevervoer                     € 967
 
Inclusief : accommodatie met eigen badkamer, ontbijt, bagagevervoer, routebeschrijving, kaarten,  culturele gids,  pelgrimspaspoort.
 
Overnachtingen in goede ** tot *** hotelletjes en casa rurales.
 
Verlenging op aanvraag.

P.P op basis van twee personen met bagagevervoer                      € 453
P.P op basis van twee personen zonder bagagevervoer                 € 393

P.P op basis van één persoon met bagagevervoer                          € 561
P.P op basis van één persoon zonder bagagevervoer                     € 441

Inclusief :
accommodatie met eigen badkamer, ontbijt, bagagevervoer, routebeschrijving, kaarten en pelgrimspaspoort.

Overnachtingen in goede ** tot *** hotelletjes en casa rurales.

Verlenging op aanvraag.

DAG TOT DAG 

 
Dag 1
Het startpunt van deze prachtige wandelreis langs de Via Francigena is de middeleeuwse stad Laon. Uw hotel is gelegen in het historische centrum van de stad.
Overnachting Laon.
 
Dag 2
Laon - Corbeny, 8h /28 km
De totale wandelafstand vandaag bedraagt 28 km.
De Via Francigena leidt u vandaag over de Chemin des Dames, die de voormalige frontlinie van de Eerste Wereldoorlog volgt. Hier en daar ziet u nog sporen van de zware strijd die zich hier heeft afspeeld. U wandelt voornamelijk over voetpaden en boerenweggetjes, afgewisseld met rustige landelijke weggetjes. Net voor u het kleine dorpje Corbeny bereikt, voert de route u door een mooi bos.
Overnachting Corbeny.
 
Dag 3
Corbeny - Hermonville, 6,5h /25 km
De totale wandelafstand vandaag bedraagt 28 km.
U begint vandaag met een wandeling over rustige secundaire wegen door akkers en velden, afgewisseld met kleine bossen. Hierna volgt uw route kleine boerenweggetjes en grindpaden door de wereldberoemde wijngaarden van de Champagne.
 
Dag 4
Hermonville - Reims, 5h /18 km
De totale wandelafstand vandaag bedraagt 18 km.
Aanvankelijk volgt u een netwerk van boerenweggetjes en grindpaden door de wijngaarden en velden van de Champagne-streek. Als u eenmaal Reims nadert, volgt de Via Francigena het trekpad langs het Canal de l’Aisne et la Marne dat u naar het centrum van de stad voert. Het majestueuze Reims is de perfecte afsluiter van deze korte, maar schitterende wandelreis langs de Via Francigena.
 
Dag 5
Reims
Na het ontbijt eindigt uw arrangement.

Route 4 

Laon - Reims, 5 dagen    individuele wandelreis
U begint deze historische wandelreis langs de Via Francigena in het middeleeuwse Laon. Uw tocht voert u initieel over de Chemin de Dames, langs de slagvelden van  de eerste wereldoorlog naar het zuiden. Onderweg passeert u verschillende monumenten die aan deze verschrikkelijke strijd herinneren. Hierna trekt u de wereldberoemde wijngaarden en akkers van de champagne streek binnen. Het schitterende Reims met zijn fantastische gotische kathedraal is een waardige afsluiter voor deze unieke wandelreis langs de Via Francigena.

Laon - Reims, 5 dagen, individuele wandelreis

U start deze historische wandelreis langs de Via Francigena in het middeleeuwse Laon. Uw tocht voert u in het begin over de Chemin de Dames, langs de slagvelden van de Eerste Wereldoorlog naar het zuiden. Onderweg passeert u verschillende monumenten die aan deze verschrikkelijke strijd herinneren. Hierna trekt u de wereldberoemde wijngaarden en akkers van de Champagne-streek binnen. Het schitterende Reims, met zijn fantastische gotische kathedraal, is een waardige afsluiter voor deze unieke wandelreis langs de Via Francigena.

13